avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la o problema. ...

Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la o problema. Am acte vânzare cumpărare pe casă cu clauză de întreținere. Tata a decedat, mama are 88 de ani și vrea sa renunțe la clauză. La notar îmi trebuie certificat din care sa rezulte ca este în deplinătatea mintală? Și dacă da, de la ce medic? (de la medicul de familie sau de la psihiatrie?)
Cel mai recent răspuns: IOANA1972 , utilizator 13:56, 9 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificat de la IML, dar numai dacă notarul are dubii privind discernământul unei persoane.
Vârsta nu-i o condiție.
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2022
Dapix, utilizator
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal pentru contract de vanzare-cumparare cu persoana in varsta cpypst cpypst Buna ziua, Doresc sa semnez un contract de vanzare-cumparare pentru un teren, vanzatorul fiind o persoana in varsta (80 ani). As avea urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Situatie critica pentru un batran bolnav MENGHINA MENGHINA Buna ziua ! Va rog dac a stie cineva cum as putea rezolva aceasta situatie mai speciala: este vorba despre un batrin de 83 de ani care este singur,sotia ... (vezi toată discuția)
Ingrijire batrani contra locuinta eleny62 eleny62 Buna ziua, Eu si sotul meu ne-am mutat la parintii mei deoarece sunt bolnavi. Tata are epilepsie si se deplaseaza foarte greu iar mama are alzheimer. Sotul ... (vezi toată discuția)