avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Autorizație de construcție anulată din 2011 de ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Autorizație de construcție anulată din 2011 de instanță,iar ...

Autorizație de construcție anulată din 2011 de instanță,iar eu acum am aflat la o repoziționare. Diferențele dintre coordonatele stereo si GPS sunt si de 2 metri.Au fost anulate peste 80 de autorizații,emise de un angajat al primăriei, care ar fi făcut falsuri pentru unele dintre ele. Chiar dacă ele au fost anulate in februarie 2011, au venit la recepția lucrării în mai. Autorizațiile au fost anulate la grămadă
Ce mai pot face acum?
Expertizele se fac pe clădire la bucată sau si pe total clădiri din gospodărie ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:18, 10 Septembrie 2022
Expertizele tehnice judiciare se fac asa cum stabileste instanta de judecata prin obiectivele formulate la care trebuie sa raspunda expertul. In obiective stabilite de catre instanta se au in vedere toate constructiile cuprinse in autorizatia anulata, aflata in discutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare carte funciara fara acordul meu erhabe erhabe Buna ziua Am cumparat o casa in afara Bucurestiului si am avut probleme legate de teren cu o batrana din vecinatate.Am contactat un expert cadastral pentru ... (vezi toată discuția)
Expert judiciar topograf Dragnea Ioan Dragnea Ioan Sunt intr-un proces de stabilire a limitelor unui teren intrucat apare o suprapunere cu vecinul ce si-a stabilit gresit limitele terenului. Terenul meu este ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil tudor.z tudor.z detin, din anul 1997, un imobil (teren+cladire), obtinut prin act vanzare-cumparare si inscris la vremea respectiva in cartea funciara, prin ... (vezi toată discuția)