avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma în altă localitate decât cea de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma în altă localitate decât cea de domiciliu

Buna ziua/seara! Daca am domiciliul din cartea de identitate in provincie pot infiinta o firma care sa isi desfasoare activitatea in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 09:11, 14 Septembrie 2022
Buna ziua,

Da. Firma se înființează in localitatea unde se stabilește sediul social.

Cu stima.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate! aristide_adi aristide_adi Buna ziua tuturor! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: pot sa-mi deschid firma cu sediul social in Bucuresti daca adresa din c.i e in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un srl dar nu detin un spatiu. cipdy cipdy Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma zavastin zavastin Buna ziua, As vrea sa infiintez un SRL impreuna cu inca o persoana. Amandoi suntem din provincie si am vrea ca firma sa aiba sediul in Bucuresti. Niciunul ... (vezi toată discuția)