avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de întreținere! Socrul meu a întocmit la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de întreținere! Socrul meu a întocmit la notar un ...

Contract de întreținere!
Socrul meu a întocmit la notar un contract de întreținere fiicei sale si soțului ei. Aceștia au părăsit locuința socrului in urma unor divergențe si si-au cumparat alt imobil in satul vecin, bătrînul rămînînd singur in casa si bolnav aproape nevăzător, operat la coloana, psoriazis,prostata.....intretinatorii neinteresindu-se de starea lui nici înainte ,nici după plecarea acestora......
Intrebarea mea este daca notarul care a încheiat contractul in feb..2021 are posibilitatea de a anula acest contract la cererea bătrînului sănătos psihic dealtfel?..... sau doar instanta poate face asta?
Cel mai recent răspuns: Nica70 , utilizator 12:05, 14 Septembrie 2022
Doar în instanță
Doar instanta de judecata poate dispune anularea contractului de intretinere.
Va multumesc respectuos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, soacra mea dorește sa facem un contract de intretinere ... Olimpiaaxinte Olimpiaaxinte Bună soacra mea dorește sa facem un contract de intretinere la notar locuim cu socri si socru este bolnav și este pe contract cd putem face mulțumesc (vezi toată discuția)
Greseli de redactare contract intretinere viky56 viky56 Buna ziua , O intrebare va rog. In Contractul de intretinere cu uzufruct viager a unei batrane ,se stipuleaza ca pentru intretinerea sa da un apartament ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. se da 1 tata , 60 ani cu diagnostic de dementa si ... Negrulau94 Negrulau94 Buna ziua. Se da 1 tata , 60 ani cu diagnostic de dementa si 2 fice. Fica 1 il ia pe tata si merge la notar, la care face un contract v-c cu intretinere. Din ... (vezi toată discuția)