avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum ...

am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum am vrut sa scaot banii si dna de la ghiseu zice ca depozitele si cont curent sau desfintat in iulie 2013 ,mentionez ca nici nu am mai fost la banca
ce pot sa fac sami recuperez banii, multumesc
Cel mai recent răspuns: bulzanv , utilizator 20:32, 7 Noiembrie 2022
Faceți o cerere și solicitați să vi se comunice ce s-a întâmplat cu banii și de ce s-a închis contul. În funcție de asta, se va acționa în consecință.
Mau chemat la banca si mia aratat chitanta si semnatura de pe chitanta care am spus ca nu este a mea ,au spus ca dupa doua zile vine sefa din concediu si o sa ma sune sa-mi dea raspuns ,a trecut sapte zile si nu m-a sunat. AM venit acasa am cautat conventia intocmita de bcr in 2012 si am observat ca semnatura care este pe conventie din partea BCR cea care a intocmit conventia este pe chitanta care a scos banii din casa BCR. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac sa-i dau in judecata ,expertiza la semnatura cine o face? Dupa ce am vazut ca mi-au disparut banii din banca am facut PREINFART
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai mergeti o data la banca sa cereti in scris explicatii si spuneti-le ca faceți plangere penala.
Acesta este raspunsul de la BCR
Eu acuma trebuie sa merg la politia judeteana sa cer expertiza sau sa caut avocat ?
Oare cit ma costa ? o sa am cistig de cauza ? depozitul a fost constituit in dec 2012, in iunie 213 au fost retrasi banii de o angajata a bancii , in iunie 2022 am aflat ca banii nostri nu mai exista si in sept 2022 am facut sesizari la BCR
Oare nu o sa zica ca se prescrie ?
ajutatima va rog
multumesc


In conformitate cu extrasul de cont si a documentelor pastrate in arhiva bancii, in data de 24.12.2012 domnul Bulzan Ioan a efectuat doua operatiuni de depunere numerar in valoare de 15.900 Ron si 9.100 Ron.
Din depunerea de 15.900 RON au fost deschise 2 produse de depozit, cu maturitate la 1 luna si prelungire automata. La data de 07.06.2013 produsele de depozit au fost inchise si numerarul eliberat la solicitarea titularului Bulzan Ioan, semnatura acestuia regasindu-se pe documentele intocmite la acea data.
Cu privire la sustinerea ca domnul Bulzan nu a solicitat acest lucru si nu a intrat in posesia banilor, suspectand ca operatiunea a fost efectuata si semnata de reprezentantul bancii, va precizam ca neexistand o expertiza grafoscopica care sa ateste cele mentionate, banca nu poate da curs solicitarii dumneavoastra de restituire a sumelor in speta.
Prin urmare, in vederea solutionarii spetei va recomandam sa va adresati autoritatilor statului, intrucat doar o expertiza grafoscopica poate valida solicitarea inaintata.
In speranta ca informatinile furnizate au adus clarificarile necesare, va multumim pentru intelegere si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si colaborare.

Cu stima,
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2022
bulzanv, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu rezolvați nimic fără expertiză grafoscopică.
Trebuie să depuneți la poliție plângere penală.

La bancă sunt în joc banii oamenilor, și trebuie să aveți probe exacte, că a fost un furt de semnătură.
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2022
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Furt de banii de pe card Elenacosmina88 Elenacosmina88 Bună seara, de curând mi-au fost furați banii de pe card , cardul a fost în permanență la mine, am fost la bancă si la politie, mi-sa confirmat ora la ... (vezi toată discuția)
Bna seara crystyboss crystyboss Am o intrebare.Am fost la o banca unde am cardul sa-mi scot salariul.Bancomatul la care am fost avea o problema.Eu aveam pe card 1750 Ron.Am dat sa scot 1750 ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica ONU EMIL ONU EMIL Unde se poate face o expertiza grafoscopica extrajudiciara contra cost si daca este recunoscuta de procuror? Sunt laboratoare autorizate,doresc mai multe ... (vezi toată discuția)