avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum ...

am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum am vrut sa scaot banii si dna de la ghiseu zice ca depozitele si cont curent sau desfintat in iulie 2013 ,mentionez ca nici nu am mai fost la banca
ce pot sa fac sami recuperez banii, multumesc
Cel mai recent răspuns: bulzanv , utilizator 20:32, 7 Noiembrie 2022
cind am depus banii a intocmit o conventie privind termenul a scanat buletinul asa ca a avut buletinul ,am fost dupa un an si a zis ca este cu prelungire,da in aceeasi agentie s-a depus depozitul si tot in aceeasi agentie s-a ridicat si banii ,am facut comparatie la semnaturile din conventie a angajatei cu cea din chitanta de eliberare a banilor si estea ceeasi
cit este termenul de prescritie ? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de banii de pe card Elenacosmina88 Elenacosmina88 Bună seara, de curând mi-au fost furați banii de pe card , cardul a fost în permanență la mine, am fost la bancă si la politie, mi-sa confirmat ora la ... (vezi toată discuția)
Bna seara crystyboss crystyboss Am o intrebare.Am fost la o banca unde am cardul sa-mi scot salariul.Bancomatul la care am fost avea o problema.Eu aveam pe card 1750 Ron.Am dat sa scot 1750 ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica ONU EMIL ONU EMIL Unde se poate face o expertiza grafoscopica extrajudiciara contra cost si daca este recunoscuta de procuror? Sunt laboratoare autorizate,doresc mai multe ... (vezi toată discuția)