avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua am dat în judecata compania Blue Air ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua am dat în judecata compania Blue Air deoarece nu ...

Bună ziua am dat în judecata compania Blue Air deoarrce nu mi au restituit banii pe bilete dupa anularea zborului ,printr o firma de avocatura și am stabil un comision de câștig de 25% din suma plătită pe bilete . Între timp Blue Air mi au returnat banii ,procesul nefiind finalizat . Mai plătesc comisionul de câștig?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2022
Algi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Algi , utilizator 11:48, 17 Septembrie 2022
Depinde de contract,depinde dacă restituirea sumei a fost făcută în urma demersurilor avocaților ,depinde în ce stadiu a ajuns procesul etcetc.
În contract scrie : Prețul contractului
(1) – Mandatarul are dreptul la o remunerația constând în 250 EUR, sub condiția obținerii titlului executoriu împotriva transportatorului aerian;
(2) – Pentru înlăturarea oricărui dubiu, în eventualitatea în care creanța mandantului nu este valorificată, mandatarul nu are dreptul nici la onorariu și nici la recuperarea cheltuielilor efectuate pentru îndeplinirea mandatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri morale blue air maggia87 maggia87 Buna seara! Ieri, 28 decembrie 2012, am avut rezervat un bilet de avion la Compania Aeriana Blue Air, Bucuresti - Larnaca. Avionul trebuia sa decoleze la ora ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez avansul dat pentru o excursie in italia? Elena Tescaru Elena Tescaru Impreuna cu fratele meu am dat avansul pentru o excursie in Italia, Roma si Florenta 8 zile. Agentia ne-a anuntat ca zborul spre Roma cu Blue air a fost anulat ... (vezi toată discuția)
Renunțare la intermediar din bulgaria pentru obținere compensație zbor întârziat. are valoare legală în românia împuternicirea pe care am semnat-o? djpedros djpedros Buna ziua, in luna martie 2018 am avut un zbor intarziat in urma caruia am apelat la o firma intermediara, ClaimCompass din Bulgaria, pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)