avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile pentru ...

Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile pentru depășirea vitezei legale de 50 de km/h in localitate, având 103 km/h la momentul acela, lucru pe care nu îl neg in totalitate, însă este un moment extrem de prost și as dori sa fac o contestație pentru a amâna sanctiunea, plus ca autospeciala era situată intr-o zona in care nu era vizibila, pe timp de noapte după niște tufisuri, și lângă stâlpi de înaltă tensiune ceea ce am inteles ca este ilegal din cauza câmpului electromagnetic. Nu ma aștept la o anulare, însă măcar o amânare, și întrebarea mea este defapt dacă după contestație mai pot beneficia de examenul de 15 întrebări pentru a scădea la 60 de zile suspendarea și dacă amenda o mai pot plăti pe jumătate. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:44, 18 Septembrie 2022
1. Da, dar în primele 20 de zile de suspendare.
2.Nu.
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins de noul aparat radar cu o viteza de 103 km/h, pe bord 95 km/h qu1t qu1t Vreau sa contest aparatul cu legile din MO si as vrea un raspuns daca as putea castiga procesul : 5. La punctul 3 subpunctul 3.1, paragraful 3.1.1 se ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda radar fix b_mario77 b_mario77 Bună! În urma cu ceva timp am fost detectat de aparatul radar la întrare intr o localitate.Agenta care m a oprit mi a cerut documentele, timp în care mi a ... (vezi toată discuția)
Contestatie andrei-adrian-constantin andrei-adrian-constantin Buna seara, Ma numesc Andrei Adrian Constantin, si as avea rugamintea sa ma ajute si pe mine cineva in legatura cu o contestatie pe care am facut-o in ... (vezi toată discuția)