avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 O SC din Romania este neplatitoare de TVA. Are codul ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

O SC din Romania este neplatitoare de TVA. Are codul CAEN 4120. ...

O SC din Romania este neplatitoare de TVA. Are codul CAEN 4120. Este nou infiintata si doreste sa efectueze lucrari de montaj tamplarie vopsitorie, zugraveli, montare gresie, faianta, tapet, parchet catre persoane juridice si fizice din tara si din UE (Belgia Olanda). Cum este mai bine sa inregistrez firma din punctul de vedere al TVA potrivit art. 316 din Codul fiscal sau 317 din Codul fiscal sau sa ramana neplatitoare de tva? Ce obligatii de declarare are firma din punctul de vedere al TVA? Dupa 6 luni de activitate trebuie sa faca sediu eprmanent in Belgia?

Alte discuții în legătură

Care este codul caen potrivit pentru vanzarea materialelor de constructii? distribution distribution Buna seara...am nevoie de un sfat pentru urmatoarea situatie.. Firma presteaza servicii de amenajare a locuintelor. Materialele de constructie folosite sunt ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
Cod caen servicii in constructii niivan niivan Buna ziua, Am o nelumarire legata de alegerea codului CAEN pentru lucrari de renovare spatii comerciale si locuinte (apt, vile, case, etc..). Lucrarile ... (vezi toată discuția)