Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

LOCUINTA SOCIALA

Buna ziua

Fratele meu sta intr-o locuinta sociala impreuna cu parintii. Chiria lor se calculeaza in functie de veniturile pe care le detin in cazul lor salarii si pensie. Fratele meu si tata din cand in cand joaca la pariuri sportive. Intrebarea mea este castigurile lor se vor lua in calcul la recalcularea chiriei ? Si daca da, cum se procedeaza avand in vedere ca nu este un venit stabil...multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Intelesul corect al expresiei "1/6 din veniturile nete şi permanente cu caracter de continuitate" AdrianSA AdrianSA Buna ziua, Care este intelesul corect al expresiei ,,1/6 din veniturile nete şi permanente cu caracter de continuitate\'\' pentru pensia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentară raresmandu09 raresmandu09 Buna seara, In momentul de față obțin următoarele venituri : salariu fix, bonus de performanță, bonuri de masă și diverse câștiguri ocazionale din ... (vezi toată discuția)