avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Panouri fotovoltaice pe bloc de locuinte - Buna ziua, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Panouri fotovoltaice pe bloc de locuinte - Buna ziua, doresc sa stiu daca cineva a incercat (sau reusit) ...

Buna ziua, doresc sa stiu daca cineva a incercat (sau reusit) sa monteze legal panouri fotovoltaice pe un bloc de locuinte, ? Si eventual daca se poate detalii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:26, 21 Septembrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se voteaza in adunarea generala si se obtin avizele necesare este posibil asa ceva.
Insa, am inteles ca ar costa mult asa ceva.

Incercati sa aflati preturile si poate ne spuneti si noua.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De regula proprietarii de la ultimul nivel si asociatia de proprietari fac fronu comun si sunt reticenti sa dea acordul pentru instalare panouri volataice in partea comuna de imobil de locuit in comun,deoarece in timp suportii panourilor afecteaza hidroizolatia terasei
In afara celor 13 avize si acorduri greu de obtinut se pune probema bateriilor care au costuri apreciabile dar viata scurta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Panouri fotovoltaice pe acoperisul balconului klaud1u klaud1u Buna seara Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje care are doua balcoane cu acoperis din beton. Intrebarea mea este pot sa montez panouri fotovoltaice ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! suntem o asociatie de proprietari cu 8 scari ... Kristel Kristel BUNA DIMINEATA! SUNTEM O ASOCIATIE DE PROPRIETARI CU 8 SCARI SI 327 DE AP. AM DORI SA NE INSTALAM PANOURI FOTOVOLTAICE PT. CURENT PARTI COMUNE SI APA CALDA, ... (vezi toată discuția)
Bună seara! locuiesc la etajul 4/4 . acum 2 ani am refacut hidroizlatia-garantie ... LchCorina LchCorina Bună seara! Locuiesc la etajul 4/4 . Acum 2 ani am refacut hidroizlatia-garantie 10 ani ( am dat în judecată asociația de proprietari, pt că nu doreau ... (vezi toată discuția)