avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Buna ziua! Am cerut o adeverinta de salariul net pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Buna ziua! Am cerut o adeverinta de salariul net pe luniile iunie,iulie ...

Buna ziua!
Am cerut o adeverinta de salariul net pe luniile iunie,iulie si august.
Suma neta nu estye egala cu banii virati in cont(difera cu 15-16 lei).
L-am intrebat pe sefa mea,raspunsul ei a fost:este cotizatia de sindicat,care intra in salariul net,dar se vireaza catre sindicat si nu pe card!
In luna februarie am cerut o adeverinta despre salariul net,pt luniile octombrie,noiembrie si decembrie,si sumele au fost egale (venitul net cu suma virata).
Intrebarea mea este:cotizatia se vireaza din salariul brut sau net?
Salariul net nu este egal cu banii primiti in cont sau in mina?
Cel mai recent răspuns: xman_ghio , utilizator 12:23, 28 Ianuarie 2023
Salariul net = cat primesti fizic (cash sau card).
Aveti fluturas de salariu pentru acele luni? Daca nu atunci se poate solicita si acolo se vor vedea toate sumele defalcate (iar inainte de salariul net trebuie sa apara contributia la sindicat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata salarii lucyll lucyll Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
Ajutoooooooor - stat de plata adriant adriant Buna ziua, lucrez de 8 luni la o firma si nu am semnat niciodata stat de plata si nu am primit nici un fluturas de salariu. Este legal acest lucru? Daca in ... (vezi toată discuția)
Card de salariu pelubogdana pelubogdana am si eu doua intrebari~daca salariul net de pe fluturas coincide cu suma virata pe cardul de salariu si daca se vad miscarile in cazul in care mai exista un ... (vezi toată discuția)