avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia de hrana, intra in baza de calcul a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia de hrana, intra in baza de calcul a concediului ...

Indemnizatia de hrana, intra in baza de calcul a concediului de odihna?
Cel mai recent răspuns: stelarman20001 , utilizator 23:31, 24 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
indemnizatia de hrana nu poate fi considerata spor in sensul OG 6/2007 si al Legii nr.153/2017 si nu este inclusa in baza de calcul a indemnizatiei aferenta concediului de odihna.
[ link extern ]
art150 ,alin1 din Codul Muncii contrazice teoria domnului Vasile
Este postata sursa de unde a fost luata acea opinie ... cititi cine este autorul acelei opinii.
Bună seara! Într-un răspuns primit de Federația Sanitas de la MMPS, răspuns semnat de către secretarul de stat Mădălin Cristian Vasilcoiu, se precizează
Prin urmare, indemnizația de hrană acordată potrivit art 18 din Legea 153/2017, se include în media zilnică pe baza căreia se calculează indemnizația de concediu și nu se adaugă suplimentar la aceasta.
De altfel există la nivelul CJUE o întreagă jurisprudență care aduce argumente în acest sens. La începutul acestui an am introdus o acțiune în instanță impotriva Angajatorului, instituție publică, ( spital), cu privire la modul eronat de calculare a indemnizației de concediu, cu referire la sporul de tură, sporul de weekend și sărbători legale, precum și a indemnizției de hrană. Puteți încerca și dvoastră.
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2023
stelarman20001, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de concediu functionar public Tdaniela Tdaniela Buna ziua, Sunt functionar public intr-o primarie si cred ca indemnizatia de concediu de odihna nu este calculata corect. Precizez ca beneficiez de spor de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de co la persoanele ce execita control financiar preventiv gabrielatico gabrielatico Sunt o persoana platita in baza Legii153/2017 anexa VII care am marire salariala de 10%la salariu de baza pentru control financiar preventiv de la 1.01.208.Cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la calculul concediului de odihna se ia in considerare ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, la calculul concediului de odihna se ia in considerare sporul in cazul medicilor? Ma puteti ajuta si cu un articol de lege? Multumesc! (vezi toată discuția)