Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vreau să fac o asociație pt copil cu handicap ,pt a vira acei ...

Vreau să fac o asociație pt copil cu handicap ,pt a vira acei 3,5 la sută cum trebuie să procedez
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:26, 30 Septembrie 2022
Căutați pe net exista ghiduri despre cum se înființează o asociație.Teoretic procedura s a mai simplificat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa catre parlam european ContSters223540 ContSters223540 Buna ziua, in urma unei Ordonante Presidentiale incheiate in luna martie, este o decizie prin care tatal copilului meu este obligat la plata pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara la schimbarea tertului poprit simina_28 simina_28 Sunt divortata de primul sot din 2009,impreuna avem un copil in varsta de 8 ani acum.Copilul mi-a fost incredintat mie spre crestere si educare,fostul sot ... (vezi toată discuția)
Redirectionarea a 3,5% catre un anumit beneficiar al asociatiei/fundatiei respective Bogdan Florin B Bogdan Florin B Mama mea, in varsta de 55 de ani, e diagnosticata de cativa ani cu o forma rara de cancer numita leiomiosarcom. In momentul de fata este in concediu medical ... (vezi toată discuția)