Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Eu lucrez la o firma de paza si am facut 240 de ore ...

Buna ziua.Eu lucrez la o firma de paza si am facut 240 de ore si am luat 1500 de lei si 30o lei pe un card pt cumparat alimente in loc de bonuri.Eu cred ca e cam putin.Cit se plateste ora dupa legeEu cred ca am 8 lei si 60 de bani.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 2 Octombrie 2022
Sporul pt munca suplimentara nu poate fi mai mic de 75% din salariul de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele suplimentare ContSters75649 ContSters75649 lucrez la o firma de paza si protectie si lucrez pe luna cate 240 de ore adica 10 zile a cate 24 de ore .ce depaseste aceste ore pute ti sa -mi spune ti cum ar ... (vezi toată discuția)
Calcul pentru salariul minim stefan300 stefan300 buna ziua ! lucrez la o firma de protectie si paza si am salariul minim pe economie in contract -angajat cu 8 ore pe zi .eu lucrez cate 24 de ore cu 48 adica ... (vezi toată discuția)
Dreptul la un contract si un salar dupa orele depuse la munca dosolina dosolina am si eu o problema...lucrez la un bar de 5 luni aproape si am un salar de 700 ron si lucrez 15 zile pe luna 15ore/zi..... de la inceput miau facut ... (vezi toată discuția)