avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Pot face publică o discuție privata în cadrul ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Pot face publică o discuție privata în cadrul aplicației ...

Pot face publică o discuție privata în cadrul aplicației Facebook? /Messenger
Bună seara
Acum 2 zile am fost abordar de o domnișoară din listă de prieteni prin aplicația Messenger , aceasta inițial a răspuns la o poveste publicata de mine..ușor ostentativ după care a purtat discuția mai departe..a doua zi a făcut același lucru intr-o maniera ușor nedemna de poziția ei sociala , ..cuvinte obscene apelative urâte ,deși practic ea îmi făcea avansuri..poate asta era modul ei...la un moment dat după ce am lăsat o sa vad cât de departe merge I am răspuns ușor deranjat de felul im care vorbea ...dar totuși civilizat deoarece mă chema insistent la ea acasă..deși pe același ton urât..
Odată respinse categoric avansurile aceasta a trecut la amenințări duoa ce mi a dezvăluit anterior funcția ei.. mi a dezvăluit ca tatăl ei este un important politician( lucru confirmat) zi ca va avea grija să fiu pedepsit ???? și va da conversația "" mai departe "....tatăl ei fiind un fost ministru cunoscut..poate chiar și actual la alt minister..nu mă pasionează politica doar ca a devenit viral la un moment dat. .
Întrebarea mea este dacă fac publica această conversație pentru a expune aceasta persoana și abordarea ei.. încalc vreo lege.?
Este permis acest lucru? Menționez ca doar ea m-a abordat de fiecare dată...
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2022
Luciano56, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:31, 15 Octombrie 2022
nu incalcati nici o lege. singurul inconvenient poate fi ca persoana in cauza ar putea considera ca i s-a alterat imaginea si i s-au adus prejudicii. in acest caz va poate actiona in instanta civila pentru daune. cum insa a fost parte activa la aceasta conversatie ii va fi destul de greu sa argumenteze, dar asta e doar o opinie.
inca ceva: atentie la discutia pe care o publicati. ea trebuie sa fie completa, ca sa nu se poata obiecta ca s-a scos din context, dar nu poate contine portiuni care aduc atingere sigurantei nationale si bunelor moravuri.
Si daca eu zic pe Facebook ca sunt Klaus Iohannis si va trimit mesaje obscene, publicati imediat discutia fara niciun control asupra identitatii?
cum ziceam: bunele moravuri. in al doilea rând, impostura ar fi a dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenințare distribuire nuduri Sunt_O_Fată Sunt_O_Fată Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutați cu un sfat. Am o problemă extrem de delicată, de aceea aleg și să postez anonim, folosind acest cont. Fostul ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate Anonimus98 Anonimus98 Bună seara!As avea o întrebare legată de furtul de identitate si înșelăciune în spațiul virtual.Am vorbit cu o persoană pe un site vreme de 6 ... (vezi toată discuția)
Discutie messenger rebben rebben Buna ziua tuturor! Nu vreau sa fiu aratat cu degetul sau altceva pentru ca am o alta orientare sexuala. Nu deranjez in niciun fel pe altii dar vreau doar sa ... (vezi toată discuția)