avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil-moșteniri , drept proprietate cod ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil-moșteniri , drept proprietate cod fiscalSunt in indiviziune cu mai multe persoane la un teren ...

Buna ziua , Sunt in indiviziune cu mai multe persoane la un teren care nu prea au obiceiul sa plătească impozitul. Am înțeles ca i ți poți face ROL FISCAL SEPARAT și se pare ca exista in Codul fiscal. Știe cineva exact unde este prevazut si care este art. Etc.?
Eventual si cui sa adresez cererea de modificare : fiscului sau primăriei ?
Vreau sa l indic in cererea pe care o voi face .
Va mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Vanzare teren- certificat fiscal laviniacris laviniacris Buna ziua, va scriu pt ca am ajuns efectiv la capatul rabdarii si tolerantei fata de un sistem birocratic imposibil. Am un teren mostenire de la parinti la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren/casa 2016 ContSters389532 ContSters389532 Buna ziua, Detin un teren de 1000mp in Bragadiru pe care am construit o casa/locuinta(100mp amprenta, nu am garaj, magazie etc) careia tocmai i-am facut ... (vezi toată discuția)
Salutare! recent am mostenit o anumita suprafata de teren extravilan, ... AlexTP AlexTP Salutare! Recent am mostenit o anumita suprafata de teren extravilan, totul a fost in regula, suprafetele au fost intabulate pe numele nostru, insa problema a ... (vezi toată discuția)