avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic angajat la S.C. Cum pot ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic angajat la S.C. Cum pot asista/reprezenta alta S.C. (maniera contractuala)?

Ipoteza: sunt angajat ca si consilier juridic la o S.C.Intrebare: ce maniera contractuala as putea gasi pentru a reprezenta/asista in instanta o alta S.C. in acelasi timp.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 12:47, 5 Noiembrie 2006
iti trebuie un contract de munca si cu cealalta firma. Poti sa faci unul pe perioada determinata. Sa zicem .. o luna. Si gata.
inchei un contract cu timp partial de munca
contract de munca inregistrat la itm cu timp partial 2 ore/zi 10 ore/sapt. un salariu negociat si gata poti semna, reprezenta.....
Pe langa ce au spus colegii mei, ptr. a reprezenta/asista in instanta o SC, iti mai trebuie si delegatie/imputernicire pe care sa o depui la respectivul dosar
categoric, altfel cum faci dovada in sala?

Alte discuții în legătură

Un consilier juridic poate desfasura si alte activitati remunerate? magyari magyari Buna ziua... Problema este una comuna, dupa parerea mea. Momentan lucrez ca si consilier juridic, cu un program de lucru foarte convenabil. Din pacate precum ... (vezi toată discuția)
Dilema consilier juridic: in baza carui act pot reprezenta o sc la orc? Dimancea Dimancea M-ar putea lamuri cineva,in calitate de : 1)absolvent de drept,2)administrator firma proprie -SRL insa nu societate profesionala,3) angajat la o alta firma ca ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii incheiat de un jurist angajat la o societate comerciala petruta992 petruta992 buna ziua.va expun o speta destul de interesanta cu rugamintea de a ma ajuta in solutionarea acesteia sau macar sa obtin cateva ide. un jurist angajat al ... (vezi toată discuția)