avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cat timp se comunica hotararea catre parti ? ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

In cat timp se comunica hotararea catre parti ? Mentionez ca ...

Care este durata comunicarii unei hotarari judecatoresti prin posta ? Hotararea a fost data pe data de 19.10.2022 si momentan nu s-a comunicat nimic.
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2022
Bran Alexandru, utilizator
Buna ziua,
De regula, hotararile se redacteaza in aproximativ 30 de zile de la pronuntare, dar in realitate poate dura si mai mult (2-3-4 luni), depinde de gradul de incarcare a judecatorului.
Dupa o luna, puteti telefona la arhiva instantei si intreba daca s-a redactat hotararea.
Daca dureaza foarte mult (peste 1luna jumatate-2) puteti depune la registratura o cerere de urgentare a redactarii hotararii.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2022
Georgiana Ciocoveanu, Avocat
Buna ziua,
Puteti formula o cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, termen pronuntare popescucarmen43 popescucarmen43 aflata in proces de divort cu minori ultimul termen in luna martie 2014 cu respect vin sa pun intrebarea care este termenul pentru pronuntarea unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)