avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Înmatriculare mașina la schimbarea domiciliului.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Înmatriculare mașina la schimbarea domiciliului.

Salut! Masina (proprietate personala) este inmatriculata pe Calarasi, domiciuliu valabil pana in acest moment. In curand imi voi ridica buletinul pe care voi avea un alt domiciliu ( ILFOV). Exista obligativitate de a inmatricula masina pe IF sau ramane cu numarul de CL?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:47, 10 Noiembrie 2022
Buna seara,
Da, se schimba talonul masinii ca urmare a schimbarii domiciliului dvs si va trebui sa faceti si transferul dosarului fiscal de la Directia de Impozite si taxe Calarasi la DITL-ul de la noul domiciliu.
la schimabrea domiciliului,va revine obligatia sa solicitati autoritatii fiscale responsabile noului domiciliu notarea pe rolulfiscal al bunurilor dv si sa solicitati schimbarea talonului vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto xciprian xciprian Salut, Am cumparat de la o persoana juridica, cu factura fiscala, o masina in Decembrie 2015. S-a mentionat pe talon data instrainarii, Decembrie 2015. Pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Plata auto la financiar catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la întrebarea urmatoare.: Am domiciliul din buletin pe Călărași, autoturismul tot pe Călărași (logic), ... (vezi toată discuția)