avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de licența transport marfa?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de licența transport marfa?

Buna ! Detin o autoutilitara de 3,5 t si o remorca de 2 t pe persoana fizica cu care transport din gospodaria mea pui de gaina 2-3 mii pe transport si furaje cumparate
Am nevoie de licenta de transport marfa ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Utilitara 3,5 t + remorca 3,0 t ambele inmatriculate pe societate necesita atestat/licenta RS4X4 RS4X4 Daca detin o autoutilitara de 3,5 t masa maxima autorizata, cu care tractez o remorca de 3 tone, ambele fiind inmatriculate pe societate, am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru transport pentru auto cu care transport mãrfuri în interes personal Lasc Lasc Detin o masina care depaseste 2,4 tone si o folosesc in interes personal pentru a-mi transporta propriile legume la piata, pe baza unui certificat de ... (vezi toată discuția)