avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de licența transport marfa?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de licența transport marfa?

Buna ! Detin o autoutilitara de 3,5 t si o remorca de 2 t pe persoana fizica cu care transport din gospodaria mea pui de gaina 2-3 mii pe transport si furaje cumparate
Am nevoie de licenta de transport marfa ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Utilitara 3,5 t + remorca 3,0 t ambele inmatriculate pe societate necesita atestat/licenta RS4X4 RS4X4 Daca detin o autoutilitara de 3,5 t masa maxima autorizata, cu care tractez o remorca de 3 tone, ambele fiind inmatriculate pe societate, am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru transport pentru auto cu care transport mãrfuri în interes personal Lasc Lasc Detin o masina care depaseste 2,4 tone si o folosesc in interes personal pentru a-mi transporta propriile legume la piata, pe baza unui certificat de ... (vezi toată discuția)