avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara ,la asociatia nostra de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara ,la asociatia nostra de proprietari președintele ...

Bună seara ,la asociatia nostra de proprietari președintele si-a dat demisia și nimeni din asociație nu vrea sa fie președinte. Menționez ca este făcută asociatie pe casa scării unde din totalul de 29 locații doar 14 sunt ocupate , restul sunt libere.Daca puteți sa ma ajutați cu o informație ce putem face căci și administratorul va rezilia contractul începând cu decembrie 2022.Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 08:43, 29 Decembrie 2022
Exista variante, vedeti unde va incadrati :[ link extern ]
În acel articol se face trimitere la o „ conducere colectivă” însă Legea 196/2018 nu reglementează o astfel de situație . Teoretic ar fi posibil dar practica .......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate angaja un presedinte al asociatiei din afara blocului? shaftroo shaftroo Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari si 6 apartamente pe scara. Locuite sunt doar 10 apartamente in total. Restul sunt ramase cu mostenitori de negasit. ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației trebuie sa fie proprietar in scara sau in bloc? savu202 savu202 Buna ziua, Președintele unei asociatii trebuie sa fie proprietar in bloc si scara ? Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari A si B, avem doua asociații diferite. ... (vezi toată discuția)
Desfiintare asociatie de proprietari patrician patrician La o asociatie de proprietari, auzindu-se, ca o sa trebuiasca sa se plateasca niste bani in plus pentru presedinte, cenzor, administrator( 20,8%, 0,85%.....) ... (vezi toată discuția)