Buna ziua, as dori sa ma ajutați și pe mine cu un sfat dacă se poate. Acum 3 săptămâni am aplicat pt o viza online pt Kenya. Când am încercat sa fac plata a dat o eroare, dar suma a fost blocată din contul meu și urma sa fie deblocată dacă cei către care am încercat plata nu o revendicau. Am așteptat in ziua respectiva câteva ore și statusul pt aplicația de viza era in pending cu plata nefăcută. Am încercat iar plata cu același card și de data aceea a mers am primit si viza ziua următoare. Peste 4-5 zile mi -au fost retrași banii din cont pt ambele tranzacții ( și cea care nu a mers și cea finalizată cu succes). Pe site- ul pt vize au și un email de suport pt plăti, le-am scris și explicat ce am pățit și ei s- au făcut ca nu înțeleg și ziceau ca sa mai încerc plata cu alt card. Pai de ce as mai încerca, ca sa plătesc de 3 ori? Le- am solicitat sa îmi facă rambursare pt suma aferentă tranzacției care a dat eroare, le- am trimis extras de cont sa vadă ca mi- au luat banii de 2 ori deși am o singura viza de la ei. Însă ei nu mai răspund la mailuri. Ce as putea face sa îmi recuperez banii ? Exista o autoritate unde as putea sa ii denunț ? In dec o sa ajung in Kenya ma gândesc ca si acolo sa încerc sa rezolv, dar nu știu unde/ cu cine. Nu este o suma mare de bani (55 dolari) dar sunt banii mei si nu mi se pare in regula sa se întâmple așa, furt pe fata. Va mulțumesc!