avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în Spania , afandu-mă ...

Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în Spania , afandu-mă în România am folosit un ATM al băncii transilvania pentru a retrage o sumă de bani , tranzacția făcută în lei și taxată conform comisionului stabilit între bănci . Mentionez că nu este prima dată când fac astfel de tranzacții însă în urmă cu câteva zile făcând o astfel de tranzacție , bancomatul îmi afișează că nu este reușită tranzacția . Mi-am verificat contul folosid aplicația de pe telefon și am observat că suma respectivă a fost retrasă din cont dar bancomatul nu mi-a plati-o . Am anunțat reprezentanții băncii și mi s-a spus că ei nu pot identifica cardurile făcute în străinătate implicit nu pot verifica nici tranzacțiile efectuate . Am anunțat banca eminentă a cardului respectiv cea din Spania și mi s-a confirmat că se vede că tranzacția nu a fost reușită și nu a fost pusă în plată deși banii au fost retrași din cont și mi s-a spus să anunț reprezentanții băncii din România să rezolve problem însă cei de aici îmi spun că nu este răspunderea lor și că nu mă poate ajuta în situația în care contul meu nu aparține băncii lor . Întrebarea mea este cum pot să îmi recuperez banii respectivi și ce șanse am . Vă mulțumesc pentru răbdarea de a mă urmări și aștept un răspuns dacă se poate , vă rog .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:53, 12 Septembrie 2020
Sesizati in scris banca care a luat banii.
Sesizati ANPC daca nu rezolvati amiabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila eroare a bancomatului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Pe 14.11 am fost la ATM-ul BRD-ului din Piatra Neamt sa-mi scot banii de pe card. Am bagat cardul, am introdus pinul si am cerut retragere numerar ... (vezi toată discuția)
Frauda la bancomat vaall vaall Sambata 26.09.2915 am scos o suma mica de pe card si am constatat ca avansul se incarcase in cont ...In aceeasi zi dupa amiaza avand nevoie de bani pentru a ... (vezi toată discuția)