avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Cu facultatea de științe economice și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Cu facultatea de științe economice și administrație ...

Bună ziua. Cu facultatea de științe economice și administrație publica. La ID. LICENȚIAT IN ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE. In domeniul de studii ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE programul de studii ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE Poți ocupa postul de administrator patrimoniul, La o școală sau liceu? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 18 Noiembrie 2022
pentru funcţia de administrator de patrimoniu - se cer îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de inginer/subinginer, economist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare ca administrator de patrimoniu byzu_68 byzu_68 sunt absolvent al facultatii de stiinte economice si administratie publica din anul 2012, licentiat in stiinte administrative. pot sa ocup postul de ... (vezi toată discuția)
Licenta in stiinte administrative este buna pentru incadrarea ca administrator de scoala gimnaziala? nutzica1970 nutzica1970 am absolvit facultatea de stiinte administrative in anul 2010 si in anul 2012 am gasit un post de administrator la o scoala gimnaziala dar am primit negatie la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pentru a putea lucra la o scoala pe postul de administrator ... AndreeaSuv AndreeaSuv Buna ziua. Pentru a putea lucra la o scoala pe postul de administrator de patrimoniu calificat și încadrare pe studii, e nevoie sa fi economist. Îmi puteți ... (vezi toată discuția)