avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Vânzare imobil la licitație
Discuție deschisă în Executare silită

Vânzare imobil la licitație

Buna seara. Mă aflu intrun proces de partaj judiciar. Pe parcursul desfășurării procesului, pentru unul dintre imobile, am notat la Cartea funciara procesul,la sarcini. Imobilul casă a fost scos la licitație și vândut. Procesul de partaj nu s-a finalizat. Întrebarea mea este : cum și de la cine voi recupera partea mea de investiție din acea casă? Menționez că nu am fost notificat ca imobilul s-a vândut.
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2022
elka-co, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:17, 23 Noiembrie 2022
Pentru care motiv s-a vandut la licitație? Era bunul propriu al celuilalt?
Executorul judecatoresc care a organizat licitatia publica urmeaza sa va acorde cota parte pret adjudecare bun dedus executarii silite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparand un imobil de la un executor judecatoresc care este procedura de achizitie???si in cat timp se finalizeaza contractul de vanzare comparare??ce suma se plateste la executor ca onorariu?? Nicola2008 Nicola2008 Buna seara Ad dori sa achizitionez un imobil prin licitatie judiciara sau direct de la un executor. Care este procedura si cat timp dureaza actele de ... (vezi toată discuția)
Nulitatea procesului verbal de adjudecare imobiliara SPavel SPavel Buna seara ! La o licitatie imobiliara organizat de B.E.J …… , un imobil este vandut sub 75% din valoarea de evaluare . La licitatie participa o singura ... (vezi toată discuția)
Apartament inchiriat adjudecat la licitatie publica- cum intru in posesie ? Marius_2000 Marius_2000 [b]Buna ziua,[/b] In calitate de creditor am adjudecat prin licitatie publica un apartament. Pe scurt, am imprumutat o suma de bani unui ... (vezi toată discuția)