m-am intalnit cu inculpatul dupa cateva discutii telefonice purtate anterior, la OMV, prezentadu-se comerciant de auto. Dupa ce i-am expl. ce masina doresc mi-a promis ca poate sa imi faca rost de masina in 4 zile. Am achitat pretul integral al auto. prezenti au fost 3 martori care au vazut si predarea banilor. Garantie pana livreaza masina inculpatul mi-a predat o alta masina. dupa data stabilita m-a sunat ca nu a gasit auto. cerut dupa care nu m-a mai sunat. Am verificat actele auto. si sunt contrafacute. Ce trebuie sa fac in instanta deoarece dosarul a fost trimis la judecatorie, ce probe?
Inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale (daca el a contrafacut actele) si uz de fals. Intentia de a te insela a existat, devreme ce ti-a dat in schimbul banilor o masina cu acte false si nu masina pentru care tu ai platit.
probe: martorii care au asistat la discutie si care pot confirma ca ai dat banii pentru o anume masina, precum si actele false. daca nu este evident, falsul trebuie constatat prin expertiza.
Si cel mai important, trebuie sa va constituiti parte civila in procesul penal astfel incat sa puteti recupera prejudiciul. Sfatul meu este sa apelati la un avocat.
Teapa auto?
danielukm8
in urma unui anunt pe net am mers sa cumpar masina. omul garanta ca e totul in regula, are taxa nerecuperata dovedita printr-o adev de la anaf, am mers la un ... (vezi toată discuția)