avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Eram înscris intr-un partid politic
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Eram înscris intr-un partid politic

Buna ziua!
Eram înscris intr-un partid politic, iar ulterior m-am înscris in altul fără a-mi da demisia, deoarece am înțeles ca înscriere in alt partid constituie demisie de drept din partidul in care eram membru anterior. Am declarat in scris ca sunt membru in momentul in care am depus adeziunea. Mai trebuie sa ii contactez pe cei din partid sa le spun ca m-am înscris in altul sau e suficient?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:38, 23 Noiembrie 2022
Trebuie sa-i anuntați și pe ce-i de unde va retrageți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot pati daca fac parte din doua partide politice? marelucru marelucru daca fac partide 2 paride politice.....( presupunand ca in cererea de adeziune am secificat ca nu fac parte din nici un partid politic) ce pot patii? (vezi toată discuția)
Membru partid politic marco_se marco_se As dori un raspuns cu privire la prevederile Legii partidelor politice referitor la calitatea de membru. In lege se stipuleaza ca nu poti fi membru in 2 ... (vezi toată discuția)
Adeziune la un partid! artemisdm artemisdm Buna ziua, As dori sa va rog sa-mi spuneti daca copletarea unei adeziuni la un partid politic, care precizeaza dor faptul ca \"solicit sa adre la partidul ... (vezi toată discuția)