avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara,am o nelamurire.Lucrez la o firma ce este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara,am o nelamurire.Lucrez la o firma ce este subcontratata ...

Buna seara,am o nelamurire.Lucrez la o firma ce este subcontratata de o alta firma ce are lucrari la 125 de km de sediu.Eu trebuie sa plec de acasa la 5.30 sa ajung la 8.00 la lucrare.Totodata de acolo plec la ora 16.00 si ajung acasa dupa ora 18.00.Programul meu este 8.00-17.00.Diferenta de ore cum se ponteaza...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 24 Noiembrie 2022
Vedeți acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, mă confrunt cu următoarea situație: am contract ... IORDAN ELENA IORDAN ELENA Bună seara, Mă confrunt cu următoarea situație: am contract de muncă cu program 8.00-17.00, de luni până vineri cu o oră pauză de masă, ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare neplatite si nerecuperate BOBILIKY BOBILIKY Buna ziua, Lucrez la o firma de distributie cu CM norma intreaga programul fiind 8.00-17.00,dar in acest interval se fac 4 tururi de distribuire a marfurilor ... (vezi toată discuția)
Program flexibil de lucru AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire: in cazul in care unitatea doreste sa ofere program flexibil angajatilor, cum se specifica acest aspect in ... (vezi toată discuția)