avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocatul asociatiei de proprietari reprezinta niste ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocatul asociatiei de proprietari reprezinta niste indivizi ...

Avocatul asociatiei de proprietari reprezinta niste indivizi - comitetul executiv care se folosesc de actele asociatiei de la infiintare. Intre timp nu mai sunt aceiasi membri de asociatie deci acordul de asociere nu mai este valid. Avocatul semneaza in numele lor cereri de chemare in judecata insa el de fapt acopera ca asociatia foloseste falsul. Ce ar trebui sa faca avocatul in cazul in care afla ca este pus sa acopere un fals? Ca el nu face nimic, merge inainte. Culmea este ca nici judecatorii nu verifica actele asociatiei pentru ca este acest avocat care iese la inaintare prin semnatura sa.

Alte discuții în legătură

Infiintarea asociatiilor de proprietari Stefan Ioana Stefan Ioana Doresc sa infiintez o asocietie de proprietari in blocul in care locuiesc. Iata capatul de tabel pe care l-am făcut asa cum spune in lege NORME METODOLOGICE ... (vezi toată discuția)
Ce lege incalca chiriasa prostituata? Costica33 Costica33 O chiriasa vedeta xxx are tupeul sa se duca la usile oamenilor din bloc sa ceara semnaturi pentru a se organiza adunarea generala a membrilor asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Atestarea hotararii cd de schimbare a sediului oana_cat oana_cat Am urmatoarea situatie. Un ONG format din 4 membri fondatori, dintre care 2 sunt in CD, vrea sa isi schimbe sediul. Pentru aceasta, CD-ul va face o hotarare, ... (vezi toată discuția)