Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere mașină, situație grea.

Bună ziua! Ce trebuie facut ca sa radiez o masina in urmatoarea situatie?
Tatal meu a decedat in urma cu 10 ani, iar masina noastra, care era pe numele lui, a fost dusa la fier vechi (in timp ce el era in viata). Numerele de inmatriculare inca le avem, impozit pe ea inca platim, dar masina fizica nu o avem. Nu stiu daca s-a primit vreo adeverinta cand a fost data la fier vechi.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:06, 7 Decembrie 2022
Exista solutionare
Contactati birou notarial unde incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu sunteti proprietarul de fapt si de drept al vehiculului cu datele de identificare X,care a fost predat la unitate preluare fier vechi in anul Y
In baza declaratiei notariale ,solicitati la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala ,daca nu sunteti in evidenta cu debite,va dispune radierea vehiculului
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala autoturism. Eual Eual Din anul 2007 am dat ce a mai ramas dintr-un autoturim Trabant. celor care colectau fier vechi. pastrand numerele de inmatriculare si placutele de identificare ... (vezi toată discuția)
Scoatere din evidenta a unui autovehicul distrus cctm cctm Buna, Parintii mei au avut o Dacie 1310 pe care au dat-o in folosinta unor presupusi prieteni de familie dintr-un sat. Acesti asa zisi prieteni de familie, ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata cu proprietar decedat.. Eemanuel1998 Eemanuel1998 Buna ziua, Am o problema legata de o masina neradiata din evidenta celor de la taxe si impozite. Masina a fost data la fier vechi de tatal meu in urma cu ... (vezi toată discuția)