Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj dupa 13 ani

in urma cu 13 ani s-a pronuntat divortul, dar partajul bunurilor comune nu s-a facut. Intrebarea este daca dupa 13 ani se poate face partajul? stiu ca este o actiune imprescriptibila, dar ce sanse are sa mai obtina ceva, avand in vedere ca in ultimii 13 ani sotul s-a ocupat de ingrijirea imobilului pus in discutie la partaj.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 21:51, 27 Ianuarie 2008
Puteti incepe actiune de partaj oricand, dupa 13 ani va fi mai greu de dovedit cu martori care era starea imobilului la momentul divortului si a restului de bunuri comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa 13 ani tonidi tonidi in urma cu 13 ani s-a pronuntat divortul, dar partajul bunurilor comune nu s-a facut. Intrebarea este daca dupa 13 ani se poate face partajul? stiu ca este o ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa 13 ani tonidi tonidi in urma cu 13 ani s-a pronuntat divortul, dar partajul bunurilor comune nu s-a facut. Intrebarea este daca dupa 13 ani se poate face partajul? stiu ca este o ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort ContSters157374 ContSters157374 Buna seara...sunt divorteata de un an .In urma divortului copii sunt dati in crestere si ingrijire la mine specific ca am 2 copii minori.Ce sanse pot avea cu ... (vezi toată discuția)