avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara ! vreau sa adresez o intrebare la o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara ! vreau sa adresez o intrebare la o situatie de care ...

Buna seara ! vreau sa adresez o intrebare la o situatie de care nu ne-am lovit pana acum. Avem o scara de bloc cu 12 apartamente. Intra teava principala de gaza pana la usile locatarilor unde sunt amplasate contoarele de gaz. Un locatar a reclamat un miros de gaz pe casa scarilor, in urma reclamatiilor venind o echipa eon si marcand locuri cu mici scapari de gaze la diferit puncte. Au oprit gazul fara nici o instiintare in prealabil lasand locatarii pe vremea asta fara caldura si posibilitate de a gati si au zis ca pana la remedierea problemei cu o firma specializata care va fi platita de locatari nu se va da drumul la gaz. Mi se pare un abuz stiind ca infrastructura de gaz pana la contor e a dsitribuitorului si acesta trebuie sa remedieze problemele respective.
Multumesc anticipat si astept un raspuns de specialitate
anexez si un paragraf din pagina Eon pe care am fost directionat cand am vrut sa citec contractul
"În calitate de consumator de gaz, tu ești responsabil de buna funcționare a instalaţiei de utilizare, de la regulator şi contor, până la aparatul de utilizare a gazelor naturale."
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2022
biluta77, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:55, 9 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un locatar a reclamat un miros de gaz pe casa scarilor,

Este vorba despre instalatia interioara din interiorul imobilului de locuit in comun
Asociatia de proprietari se infiinteaza cu scopul administrarii si asigurarii starii tehnice a partii comune de constructii si instalatii din imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa zugrăvesc baia vecinului?! MariaAndreea1 MariaAndreea1 Buna seara. Am nevoie de o parere.Anul trecut am cumpărat apartamentul unde locuiesc.In baie rezervoarele pentru toaleta erau pozitionate aproape de ... (vezi toată discuția)
Daca stie cineva de ce o firma de gaz cum este e-on(autorizata sa furnizeze servicii de gaz), nu rezolva pana la capat(cum ar fi civilizat si normal) o problema de interventie tehnica in incinta unui imobil? radukam radukam De ce o firma de gaz cum este E-ON(autorizata sa furnizeze servicii de gaz), nu rezolva pana la capat(cum ar fi civilizat si normal) o probleme de interventie ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari anl koranima koranima Buna ziua, locuiesc intr un bloc ANL cu chirie si as vrea sa stiu daca am putea noi ca scara (6 familii) sa ne retragem de la asociatia de locatari avand in ... (vezi toată discuția)