avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua...intampin următoarea situatie:pe 23.12\'22 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua...intampin următoarea situatie:pe 23.12'22 acumuleze ...

Buna ziua...intampin următoarea situatie:pe 23.12'22 acumulez un an de vechime in munca,dar din 3 contracte pe perioada determinată si o prelungire la al treilea contract(pe perioada nedeterminata).Pe 31 12'22 se termină acest proiect,asa ca raman fara serviciu si as dori sa va intreb daca as putea beneficia de șomaj și în ce condiții?Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2022
atancoc, utilizator
Cel mai recent răspuns: atancoc , utilizator 14:49, 12 Decembrie 2022
atancoc a scris:

Buna ziua...intampin următoarea situatie:pe 23.12'22 acumulez un an de vechime in munca,dar din 3 contracte pe perioada determinată si o prelungire la al treilea contract(pe perioada nedeterminata,în cadrul aceleași companii).Pe 31 12'22 se termină acest proiect,asa ca raman fara serviciu si as dori sa va intreb daca as putea beneficia de șomaj și în ce condiții?Si...as putea primi preaviz?Va multumesc!

Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2022
atancoc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca pe perioada determinata roxynice roxynice Mi sa prelungit contractul de munca pe perioada determinata de doua ori prima data 6 luni apoi mi s-a prelungit pana la 2 ani , am fost inlocuitorul unei ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca cristtina_r cristtina_r Buna ziua, m-am angajat printr-un interviu intr-o multinationala in baza unui contract de munca pe perioada determinata de 3 luni urmand a se prelungi pe 6 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ajutorul de somaj? stely1986 stely1986 Buna ziua, am si eu o intrebare , in urma cu 3 luni m-am angajat la o firma cu contract pe perioada determina de 3 luni, luna aceasta a expirat contractul si ... (vezi toată discuția)