avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contructie casa. Nerespectarea termenului din contract.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contructie casa. Nerespectarea termenului din contract.

Buna ziua. Speta este urmatoarea. Am semnat un contract pentru constructia unei case cu un constructor. Desi m-am ferit sa nu patesc acelasi lucru se dovedeste a fi neserios. Nu si-a respectat termenul in conditiile in care a cerut in avans banii pentru etape nerealizate inca. De asemenea sub pretextul unei ordonante de urgenta mi-a solicitat sume suplimentare fata de pretul negociat initial. Desi am platit tot ce mi-a fost facturat nu a terminat tot ce sa platit. Foloseste tot felul de scuze. Inca nu stiu care este paguba pentru ca devizele trimise sunt haotice nu intelegi nimic. Facute special sa nu intelegi nimic. In plus nu am semnat nici nu act aditional care sa prelungeasca termenul initial. Am tot sperat ca va termina lucrarea avand in vedere ca in instanta dureaza foarte mult. Ce pot sa fac? Si daca exista in comunitate avocati specializati pentru aceste spete?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:40, 15 Decembrie 2022
Procesul nu este de mare dificultate.
Se judeca pe contract.

Cautati avocati din localitatea dvs.
Sa angajati avocat din Iași pentru București sau invers nu prea se merita in cazul dat.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructorul vrea mai multi bani Andreea_Hulea Andreea_Hulea Buna ziua! Am nevoie de un sfat: anul trecut am facut o intelegere cu o firma de constructie pt ridicarea unui acoperis pt un apartament de la etajul 4. ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva constructor MihaiSMunteanu MihaiSMunteanu Am contractat un constructor pt consolidarea si renovarea unei case. Conform contractului lucrarile trebuieu terminate in Septembrie 2022. Am platit aproape ... (vezi toată discuția)
Despagubirea asociatiei de investitori in cazul conductei de gaze valy 84 valy 84 Buna ziua, Am si eu o intrebare, am o casa la curte si vreau sa bag gaze, este vb de o casa mostenita in bucuresti casa veche batraneasca, problema e ca am ... (vezi toată discuția)