avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reclamatie CNADR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reclamatie CNADR

Buna ziua. Azi am avut un accident in care m.am rotit pe sosea,apoi am intrat in parapet,datorita unei porțiuni de polei de aproximativ 1,2 metri,provocand daune masinii personale. Am martori care sustin ca iesind din tura de noapte,intorcandu.se spre care au vazut uitilajele de la drumuri "dormind" in apropierea acelei zone. Cand imi strangeam "resturile" masinii,de pe acostament,alte 6 masini pe aceeasi portiune,au facut un carambol. Apoi a aparut si utilajul de la drumuri,care avea datoria sa actiuneze cu antiderapante inainte de a se produce accinentele. Am depus reclamatie celor de la CNADR. Credeți ca as avea sanse sa fiu despagubita de ei? Si ce ar trebui sa fac mai departe? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2022
ramqby, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:10, 22 Decembrie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui formulata o acțiune în răspundere civila delictuala împotriva CNADR angajat av proces etc.Sanse sunt ,depinde de dvs dacă puteți face dovada situației de fapt relatate,dacă martorii respectivi sunt dispuși sa vina la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendã contravenþionalã pentru neechiparea autoturismului pentru iarnã barbu1964 barbu1964 buna seara am circulat cu masina in dat a de 26-12-2012desi asfaltul era negru am fost sanctinat cu amenda pentru lipsa anvelope de iarna am si eu o .intrebare ... (vezi toată discuția)
Amenda accident singurul implicat Vergil87 Vergil87 Buna ziua, Recent, pe la 4 dimineata am derapat si alunecat cu masina intr-o rapa adanca de 25-30m. Nu am patit nimic din fericire dar masina dauna 70%. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in conditii de polei Wollfe Wollfe Buna ziua In dimineata zilei de 02.12.2014 pe DJ 212 la iesirea din Giurgiu spre Constanta, intr-o curba masina a derapat pe un [u]pod de ... (vezi toată discuția)