avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am uitat sa adaug voucher la produs . Am si platit ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am uitat sa adaug voucher la produs . Am si platit factura, am ...

Am uitat sa adaug voucher la produs . Am si platit factura, am primit si produsul( combina frigorifica) de la Emag. Mai pot fac e ceva sa recuperez acei 400 lei?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:12, 30 Decembrie 2022
Daca nu au fost trecut pe factura ca discount adică sa apara la achizitia acelui produs ca reducere cu voucher, si s-a emis bonul fiscal de plata, atunci nu mai poate fi utilizat decat la achizitia altui produs
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2022
Manuela Rășină, administrator
Il dati retur, ar fi o varianta.
Puteti incerca sa mergeti la un magazin emag cu factura si poate va storneaza, va refactureaza si folositi banii aia sa ma luati ceva.
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2022
gi-jane2, moderator
Voucherul e expirat deja
Atunci...aia e. Altadata veti fi mai atent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat prin programul rabla pentru electrocasnice o ... Mihaela Nei Mihaela Nei Am achiziționat prin programul rabla pentru electrocasnice o combina frigorifica de la eMag. După câteva zile am observat că este defecta , sertarele de ... (vezi toată discuția)
Retur produs electrocasnic - masina de spalat- pentru a fi schimbat cu alt model liviu_z liviu_z Am achizitionat o masina de spalat rufe cu capacitate de 7kg de la un magazin online pe data de 12.04.2013 (vineri),folosind pentru plata produsului si un ... (vezi toată discuția)
Voucher reducere cabinet optica - valoare ochelari CafeaDulce CafeaDulce Buna ziua . Nu stiu unde sa pun intrebari la care sa primesc si niste raspunsuri .. asa ca incerc aici la d-voastra . Mi-am facut ochelari de vedere . Am ... (vezi toată discuția)