avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parchez mașina înafara intersecției , pe spațiul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parchez mașina înafara intersecției , pe spațiul dintre stradă ...

Parchez mașina înafara intersecției , pe spațiul dintre stradă și gardul proprietătii . Unul dintre vecini îmi reproșează că nu se poate asigura la ieșirea de pe o străduță , că mașina mea î-i obturează vizibilitatea . Este corecta pretenția vecinului ?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 14:17, 6 Ianuarie 2023
Posibil ca vecinul sa aibe dreptate mai ales seara cand vizibilitatea este redusa
Este corectă pretenția vecinului.Este interzisă parcarea la mai puțin de 25 m de intersecție.Puteti lua amendă.Studiati codul rutier,scrie acolo.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2023
mitabiciclista, utilizator
Din câte știu eu , este interzisă parcarea pe stradă la mai puțin de 25 m . Mașina mea este între stradă și gardul proprietății . Ar însemna că în orașe , o groază de parcări amenajate de primării sunt ilegale .

mitabiciclista a scris:

Este corectă pretenția vecinului.Este interzisă parcarea la mai puțin de 25 m de intersecție.Puteti lua amendă.Studiati codul rutier,scrie acolo.

Ce înseamnă între stradă și gardul proprietății?Pe trotuar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea masinilor la bloc Chri Chri Buna ziua. Blocul in care stau are 4 etaje si 2 scari, fiind al doilea de la strada. Se intra pe o straduta lata doar cat o banda rutiera de drum public. De o ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)