avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Bună ziua.Daca o persoana locuiește cu chirie în ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Bună ziua.Daca o persoana locuiește cu chirie în străinătate ...

Bună ziua.Daca o persoana locuiește cu chirie în străinătate de 3 ani și vine o data pe an în tara, in vizita,trebuie plătit impozit și pentru ea,având în vedere ca pe buletin este adresa la,care vine ?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: dodan.loredana@gmail.com , utilizator 15:10, 12 Ianuarie 2023
Buna ziua
Impozitul se plateste pe proprietate, nu pe nr de persoane care lociuesc acolo.
Bună ziua.Cred ca m-am exprimat greșit în mesajul de mai devreme .Când am plătit impozitul anul trecut am fost întrebata câte persoane locuiesc la adresa pentru ca se plătește taxa pentru salubritate și celelalte per persoana și apoi se adauga impozitul pe casa și mașina. .De aceea am întrebat dacă trebuie sa plătesc și pentru persoana care locuiește instrainatate .Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe gospodarie - chirie tuilleries tuilleries Buna ziua. Citind articolele referitoare la impozitul pe gospodarie, fratele meu mi-a adresat urmatoarea intrebare, pe care eu v-o adresez dv: El locuieste ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubritate tuilleries tuilleries Buna ziua! Locuiesc in casa matusii mele,de 5 ani, deoarece varul meu este plecat in strainatate.Nu am intocmit contract de inchiriere.Anul trecut am platit ... (vezi toată discuția)