avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie Revisal pe CNP pentru PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie Revisal pe CNP pentru PFA

Buna ziua,
Asa dori sa imi spuneti va rog cum pot face corectia revisalului prin modificarea Cnp-ului si scrierea Cui_ului unui PFA si daca pot transmite in baza aceluiasi utilizator de revisal si cu aceiasi parola sau este nevoie de alta parola? Daca doresc sa modific CNP-ul si sa trec CUI-ul imi apare mesajul de CNP invalid si intrebarea daca vreau sa continui. Deoarece intampin aceasta problema sesizata de ITM dupa 3 ani de cand tot transmit revisal pe CNP pentru un PFA si nu am primit inca solutia de corectare. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Krys3881 , utilizator 12:12, 15 Ianuarie 2023
Va poate ajuta Itm-ul. Faceți informare în scris către ei in care le expuneți modificarea pe care doriți să o faceți în aplicație. Veți primi răspuns.
solutia este simpla ; intrati pe detalii angajator , dati corectie , in loc de CNP treceti CIF si dati ok daca apare eroare.
..
Dupa generarea fisierului , mergeti sa-l depuneti la ITM cu documentele aferente .. atentie la incarcare , va trebui incarcat pe CNP-ul dvs.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corecție revisal de pe cnp pe cif pfa geogiana09 geogiana09 Buna seara,am următoarea problema si va rog sa ma ajutati.Am o angajată din 05.08.2029 pe un P.F.A. pt care am transmis revisalul iar la date angajator am ... (vezi toată discuția)
Nefunctionare parola - depunere revisal la itm rocriss rocriss Care este solutia in cazul in care esti nevoit sa depui la ITM Revisal-ul (nu functioneaza parola veche, sau ai o societate care face prima angajare) si ... (vezi toată discuția)
Schimbare forma juridica societate -itm mihaialbert mihaialbert Buna ziua. Societatea la care lucrez si-a schimbat forma juridica din SA in SRL. Am facut adresa catre ITM la care am anexat noul certificat de inregistrare, ... (vezi toată discuția)