avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Copilul meu are grad de handicap mediu , nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Copilul meu are grad de handicap mediu , nu primește ...

Buna ziua! Copilul meu are grad de handicap mediu , nu primește nici un ajutor.este student la psihologie și nu are nici un venit.nu are dreptul la nimic??????(
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:19, 17 Ianuarie 2023
Bună ziua,

Are dreptul la bursă socială dacă e student la buget, dar pentru asta trebuie să depună un dosar cu acte medicale. Uitați-vă pe site-ul universității/facultății sau să întrebe la Asociația Studenților.
Nu este la buget .eu întrebăm de card social. Și de electricitate?
Mirela Turcas a scris:

Nu este la buget .eu întrebăm de card social.

Unde, mai exact, întrebați de card social sau pentru electricitate? Că nu văd.

Persoanele cu handicap primesc card pentru energie dacă venitul net pe membru de familie nu depășește 2000 de lei la locul de consum unde are domiciliul. Dacă vă încadrați citiți acest articol, aveți detalii:
www.avocatnet.ro/articol_634...

De cardul cu tichete sociale beneficiază persoanele singure, cele fără adăpost și familiile cu venituri reduse. El nu are dreptul și ca familie nu pare că v-ați încadra din moment ce îi puteți plăti taxa de studii, dar verificați dvs.:
www.avocatnet.ro/articol_613...
www.avocatnet.ro/articol_631...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu am depus dosarul de pensie pe 09 august am primit pensia,dar ... Jaetel Jaetel Eu am depus dosarul de pensie pe 09 august am primit pensia,dar nu știu dacă voi primi și cardul pentru vaoucerele cadou. (vezi toată discuția)
Buna ziua, batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul ... mihaiono mihaiono buna ziua batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul social 250? (vezi toată discuția)
Bursa student anastasiapasternak anastasiapasternak Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu bursa pe care as putea sa o primesc de la facultate, mai exact este vorba de conditiile pe care trebuie sa le ... (vezi toată discuția)