II_Maria 
	    	Utilizator

II_Maria 
	    	Utilizator	    

II_Maria, utilizator
 II_Maria, utilizator 	
			 II_Maria 
	    	Utilizator

II_Maria 
	    	Utilizator	    

Primul deces în 2006, al doilea în 2021.
Oare se pot face succesiunea și partajul prin același document, dar cu taxe mai mici?
Dar poate ies mai ieftin decât cu succesiune+partaj în acelați document altfel: cu 2 operații succesive: succesiune și apoi donație între frați?
Mulțumesc frumos
 II_Maria, utilizator
 II_Maria, utilizator 	
			 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Oare se pot face succesiunea și partajul prin același document, dar cu taxe mai mici?
Dar poate ies mai ieftin decât cu succesiune+partaj în acelați document altfel: cu 2 operații succesive: succesiune și apoi donație între frați?
Răspunsul, oare,să fie corect fără alte observații??
 adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

cosmin201333	                   

Am aflat in urma cu 2 zile de moartea surorii bunicii mele, care a survenit in decembrie 2013. In conditiile in care parintii si bunicii mei sunt decedati si ... (vezi toată discuția)
	                    cosmin201333	                   

Am aflat in urma cu 2 zile de moartea surorii bunicii mele, care a survenit in decembrie 2013. In conditiile in care parintii si bunicii mei sunt decedati si ... (vezi toată discuția)

ninapreda	                   

Iata care este povestea. 
Tatal meu a decedat in anul 2000. Cativa ani mai tarziu au decedat bunicii paterni. In urma buncilor au ramas in viata 3 copii ... (vezi toată discuția)
	                    ninapreda	                   

Iata care este povestea. 
Tatal meu a decedat in anul 2000. Cativa ani mai tarziu au decedat bunicii paterni. In urma buncilor au ramas in viata 3 copii ... (vezi toată discuția)

noiklosa	                   

Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 
1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
	                    noiklosa	                   

Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 
1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)