avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de contract pentru ...

Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu un model de contract pentru reprezentant fiscal in RO pentru o societate din UE?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 15:37, 18 Ianuarie 2023
Este vorba despre un contract de mandat, care trebuie autentificat la notar și însoțit de o declarație pe propria răspundere a mandatarului, prin care acceptă contractul de mandat. Nu este un model tip. Potrivit legii, trebuie avute în vedere câteva clauze speciale, care diferă de la caz la caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei firme de catre un cetatean german in romania gylmenhaven gylmenhaven As dori sa aflu daca un cetatea german poate infiinta o firma cu sediul in Romania care sa-si desfasoare activitatea tot in Romania fara sa aiba nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu? floor floor Care este parerea voastra, poate fi calificat drept abuz in servicu? Speta este urmatoarea: -In baza unor mandate de vanzare clasice, fara mentiunea vreunor ... (vezi toată discuția)
Mandat reprezentare tribunal mihailaurentiu mihailaurentiu Buna ziua si La Multi Ani 1.Am gasit o persoana fizica specialista in relatii de munca si as dori sa ma reprezinte la Tribunal pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)