avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am depus certificatele de acționar la UMEB
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am depus certificatele de acționar la UMEB

Bună dimineața!
Numele meu este Petre Eugen, am depus certificatele de acționar la U.M.E.B., care a fost vândut (AFI Cotroceni), în prezent UMEB este o firma cu capital american. Doresc să știu dacă se poate ce sa întâmplat cu acțiunile pe care eu le dețin la UMEB, unde mă pot interesa, actuala societate UMEB spune ceva de un monitor care nu răspunde la telefonul primit, iar la adresa respectivă nu există.
-Ce sa întâmplat cu acțiunile mele?
Vă mulțumesc pentru sprijin!
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:32, 23 Ianuarie 2023
Luați legătura cu cei de la Depozitarul central din București unde depuneți contra cost o cerere (si cu copie de pe buletin) pentru a va da un extras de cont cu acțiunile deținute de dumneavoastră la ora actuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca certificatul de actionar mai este valabil? Camy1979 Camy1979 Buna ziua! Cum aflu daca certificatul de actionar mai este valabil si daca il pot valorifica( adica sa il vand)? (vezi toată discuția)
Ce s-a întâmplat cu acțiunile noastre? Dana Silvia Dana Silvia Ce s-a întâmplat cu acțiunile noastre pe care le-am avut la Hotel Nord? (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de actionar copuscasu copuscasu Buna ziua, Detin un Certificat de actionar din 1996 la societatea APRONAV din Coonstanta. In 2007, aceasta a fost absorbita de Casa de Expeditii PHOENIX SA,, ... (vezi toată discuția)