avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sunt pensionata anticipat din 1 noiembrie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sunt pensionata anticipat din 1 noiembrie 2022. In ...

Buna ziua.Sunt pensionata anticipat din 1 noienbrie 2022. In luna octombrie am primit ultimul salariu plus o suma de bani care mi sa oprit de a lungul a 15 ani ca si garantie a gestiunii. In ianuarie nu mi sa acordat ajutorul financiar de la stat pe motiv ca ANAF a trimis catre casa de pensie suma de 1990 ron plus 1500 ron pensia, astfel spun cei de la casa de pensie ca am depasit plafonul de 3000 ron. Intrebarea mea este cum se calculeaza acest plafon, si daca este normal ca sa se ia in calcul banii care au fost reginuti timp de 15 ani si dati in luna octombrie, astfel incat sa depasesc plafonul
Ma intreb cei care au pensie de 2500 in octombrie si in ianuarie 2800 nu depasesc plafonul??? Cui trebuie sa ma adresez. Mentinez ca nu am avut alte venituri in afara de salariu in luna octombrie. Mul
tumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 25 Ianuarie 2023
Despre ce ajutor este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt pensionar la limita de virsta din luna octombrie ... Adidasandrei Adidasandrei Bună ziua. Sunt pensionar la limita de virsta din luna octombrie 2022 ,am lucrat pina în data de 21. 12.2022. În luna ianuarie 2023 am primit prima pensie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu neplata salariului dcriss dcriss Va salut. Lucrez la o firma din 12 septembrie 2014, ce presteaza servicii tehnice (luminist, sunetist, montaj echipamente audio/efecte speciale) pentru alta ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare ilenuta1963 ilenuta1963 Am de platit o taxa de timbru judiciar uriasa . Nu mi ajung banii . Am primit ajutor judiciar 100% ( am venituri ffff mici ) . Am mai cheltuit din acest ajutor ... (vezi toată discuția)