Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună am o întrebare dacă un salariat angajat la o firma ,soția ...

Bună am o întrebare dacă un salariat angajat la o firma ,soția dansului a fost gravida a născut în luna ianuarie 2023 si nu este angajata , soțul vrea sa beneficieze de ingrijire copil cu ce data poate sa i se suspende contractul de munca angajatorul unde lucrează .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:55, 27 Ianuarie 2023
Imediat cu ziua urmatoare celei in care s-a nascut copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru crestere si ingrijire copil acordat tatalui kyoko kyoko Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la concediul care se acorda tatalui, pentru crestere si ingrijire copil. Va prezint o speta: tatal face cerere la ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului maoricyo maoricyo Intrebare : Sotia se afla in concediu de crestere a copilului, concediu care expira in NOV.2012 si este beneficiara a indemnizatiei pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate carmen finchilescu carmen finchilescu Buna ziua! Sunt in concediu de maternitate din luna Ianuarie 2009, cu o indemnizatie de 85% din venituri, fiul meu are varsta de 1 an (este nascut in August ... (vezi toată discuția)