avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere loc de parcare sector 2
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere loc de parcare sector 2

Bună ziua,
Locuiesc in Sectorul 2 București si mi-a fost atribuit un loc de parcare am nevoie de o cerere prin care președintele asociației de proprietari sa confirme ca eu locuiesc la adresă. El nu dorește sub nici o formă sa imi semneze. Am încercat sa i-o trimit personal, la cutia de scrisori, prin posta (cu confirmare de primire), prin executor judecătoresc si fara nici un răspuns. Am făcut sesizare la politie si la primărie fără nici un rezultat. Nu sunt eu proprietarul apartamentului, ci mama. Locuiesc la adresa de când m-am născut. Menționez ca suntem in conflict deoarece președintele a pierdut cu noi un proces legat de o restanta la întreținere care a fost declarata abuziva si nelegala. Ce soluții exista pentru a primi hârtia semnata si stampilata? Va mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
Mihai1491, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai1491 , utilizator 14:02, 2 Februarie 2023
Nu aveti carte de identitate la acea adresa ?
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
latka, moderator
Ba da, am toate actele necesare
Explicati-le celor de la primaria sectorului 2 situatia si dovediti cu o copie dupa CI ca locuiti acolo. Sa se "spele ei pe cap" cu presedintele de asociatie, ca doar au drept de control si-l pot lua la intrebari :

Articolul 10
(1) Autoritățile administrației publice locale organizează în cadrul aparatului de specialitate al primarului un compartiment specializat în sprijinirea, îndrumarea și controlul asociațiilor de proprietari.
(2) Autoritățile administrației publice locale, prin compartimentele prevăzute la alin. (1), asigură, la cerere, informarea asociațiilor și proprietarilor din condominii cu privire la cadrul normativ privind organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari.
(3) Compartimentele prevăzute la alin. (1) informează asociațiile de proprietari cu privire la interdicțiile prevăzute în regulamentul local de urbanism sau în regulamentele de intervenție aferente zonelor de intervenție prioritară, aplicabile condominiilor, stabilite în cadrul programelor multianuale destinate creșterii calității arhitectural-ambientale a clădirilor, de reabilitare termică și de reducere a riscului seismic al construcțiilor existente, precum și cu privire la obligativitatea montării contoarelor pentru individualizarea consumurilor la nivel de proprietate individuală, conform legislației în vigoare.
(4) Compartimentele prevăzute la alin. (1) exercită controlul asupra activității financiar-contabile din cadrul asociațiilor de proprietari, din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociației de proprietari.
[ link extern ]
Ceva nu se leagă: locul de parcare nu poate fi atribuit facă acest document.Cum a fost întâi atribuit fara documentele necesare și apoi să se ceară documentele?
Dacă aveți locul de parcare deja atribuit pentru ce va mai trebuie adeverința de la președintele asociației?
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
mitabiciclista, utilizator
Am depus actele complete acum 1,5 ani pentru a obține locul de parcare. In tot acest timp am fost pe lista de așteptare. Acum 2 luni am fost sunat de către Adp sector 2 ca mi s-a găsit loc si ca trebuie sa aduc din nou toate actele actualizate pentru a primi locul. Si acum președintele nu vrea sa semneze, probabil a aflat ca există vreun loc gol de parcare și ma amână până il va obține altcineva.

Alte discuții în legătură

Loc de parcare adp ContSters326994 ContSters326994 Buna ziua, Locuiesc de 39 de ani intr-un bloc si nu am beneficiat niciodata de un contract ADP pentru un loc de parcare. Acum o luna de zile am aflat ca fiul ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)
Dubii decizie presedinte bloc MariaGeo MariaGeo Buna ziua, Va scriu in speranta ca poate ma puteti lamuri/ajuta cu o informatie. Din data de 1 nov familia Popescu s-a mutat din bloc ... (vezi toată discuția)