avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale problema firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

problema firma cu datorii

Am o firma cu datorii la bugetul de stat in jur de 50000 ronsi 17000 ron la banca. Gasesc in ziar anunt ca SC PREIA FIRMA CU DATORII LA BUGET SI BANCA. Ce ziceti, e bine sa o dau, sau ma aleg cu ceva probleme juridice urate de tot? Sztrelicia
Cel mai recent răspuns: sztrelicia , utilizator 18:59, 24 Ianuarie 2010
sztrelicia a scris:
Am o firma cu datorii la bugetul de stat in jur de 50000 ronsi 17000 ron la banca. Gasesc in ziar anunt ca SC PREIA FIRMA CU DATORII LA BUGET SI BANCA. Ce ziceti, e bine sa o dau, sau ma aleg cu ceva probleme juridice urate de tot?

Buna ziua,
Foarte multe lucruri sunt in prezent incerte in tara asta dar faptul ca o sa aveti "probleme juridice" ulterior acestei "preluari" este un fapt cert.
Cu stima,
Buna Seara,
Va multumesc mult ca mi-ati raspuns la intrebare, dar nu stiu ce sa fac atunci. Nu am din ce sa platesc aceste datorii, angajatii firmei i-am trimis in somaj (de la 1 oct. 2009), lucrari nici acum nu am precum nu am avut nici in 2009. Insolventa ar fi o rezolvare? Aici probema mea este ca firma nu detine obiecte de inventar si nici mijloace fixe, deci nu are nimic si mi-e frica nu cumva sa mi se ia casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluari firme RaducanuMarian RaducanuMarian Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:sunt unic asociat al unei societati de transport care in timp a acumulat datorii la buget de ... (vezi toată discuția)
Executari silite pentru administratori firme in insolventa mirela_man mirela_man Buna ziua, As avea doua intrebari .Firma se afla in insloventa din decembrie 2007.Inainte de intrarea in insolventa Adminsitratorul societatii a luat 2 ... (vezi toată discuția)
Leasing auto, rate restante, firma insolventa alexandru andra alexandru andra In anul 2008 SC a contractat 2 masini in leasing.Pana anul trecut s-a achitat lunar leasingul, dar din oct 2009 sc are restante la leasing.A venit un ... (vezi toată discuția)