Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara am o întrebare cei 200 lei fără taxe se poate ...

Bună seara am o întrebare cei 200 lei fără taxe se poate beneficia și în sectorul agricol ,industria alimentara și sectorul constructii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:01, 3 Februarie 2023
Această facilitate funcționează și în cazul angajaților din aceste industrii, cu condiția să nu se aplice simultan cu facilitățile fiscale specifice.

www.avocatnet.ro/articol_633...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum interpretati din oug 156/30.12.2024 articolul lxvi 1 a) -cei ... Expert Mind - HR Expert Mind - HR Cum interpretati din OUG 156/30.12.2024 Articolul LXVI 1 a) -cei 300 lei neimpozabili. \"a) nivelul salariului de bază brut lunar stabilit potrivit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si la multi ani pe anul 2025! poate cineva sa-mi precizeze ... Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua si la multi ani pe anul 2025! Poate cineva sa-mi precizeze baza legala in care se mentioneaza exact eliminarea facilitatilor fiscale in industria ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de modul de aplicare a facilitatilor ... frateanadrian frateanadrian Buna ziua, Am o intrebare legata de modul de aplicare a facilitatilor fiscale in domeniul constructiilor dupa modificarile din august. Este vorba despre ... (vezi toată discuția)