avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reciclare excedent beton din cifa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reciclare excedent beton din cifa

Salut,
Am si eu o intrebare simpla la care nu gasesc raspuns.
Daca comand beton la cifa si din diferite motive ramane sa zicem un 1mc3 in cifa.
Legal dupa lege ce ar trebui sa se intample. Nu ar trebui dus la statie si reciclat acolo sau care este practica oficiala ? Prevede ceva autorizatia statiilor de betoane ? In practica eu chiar m-am ales cu beton turnat pe teren de la vecini ca sa scape de el.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Anulare declaratie notariala cdragoman cdragoman In anul 2009 vecinul meu (avocat de meserie) a construit un zid despartitor din beton si BCA intre proprietatile noastre, care intra 15 cm pe terenul meu, ... (vezi toată discuția)
Construiesc o casă și doresc să folosesc beton de la o stație. unde și cum îl pot analiza, ca să fiu sigur că primesc ce plătesc? laurentiuu laurentiuu Construiesc o casa si doresc sa folosesc beton de la o statie. Ce trebuie sa primesc de la statia de beton in afara de factura si certificatul de garantie? Eu ... (vezi toată discuția)
Recompartimentare / amenajare apartament - e necesara autorizatie? vch2009 vch2009 Buna ziua, Vreau sa renovez apartamentul si sa mut o usa interioara cu doi metri mai incolo pe perete(peretele nu este de rezistenta). Usa va fi pe ... (vezi toată discuția)